Tredreier forum

Tredreier forum

Bli med i fellesskapet.

Dette forumet er laget for å kunne brukes av alle som driver med eller er interressert i tredreiing. For å få rettighet til å lage nye innlegg og legge inn bilder, må man registreres av meg eller et annet medlem. På denne måten håper jeg at vi kan få samlet mange av oss som driver med tredreiing til et fellesskap til felles nytte og glede. Send en e-post til post@verktoyas.no hvis du vil registreres som medlem.

Rimelig og smart lys ved dreiebenken

Verktøy og utstyrOpprettet av Per Helge Berrefjord ma., august 24, 2015 23:02:54
Da Ikea ikke ikke lenger har en slik lampe Rune Hjelen hadde skaffet til ukeskurset på Raulandsakademiet i sommer, ble det leting både hos Clas og Biltema. Den måtte ha fleksibel hals og skarpt lys fra en minipære. Clas hadde en variant som ingen som hadde kjøpt den ville anbefale (varte ikke lenge). Den jeg fant hos Biltema kostet så lite - 80 kroner (+ tre AA-batterier) - at det var vel verdt å prøve.


Den fleksible delen er 32 cm lang. Egentlig en slags lommelykt til bruk langt nede i motorrommet på en bil. Veldig bra til dette bruk også! Man må bare finne en passende måte å tjore den fast. Ved dreiebenken er mulighetene mange. Varenummeret er 463055.

  • Kommentarer(3)//forum.tredreier.no/#post149