Tredreier forum

Tredreier forum

Bli med i fellesskapet.

Dette forumet er laget for å kunne brukes av alle som driver med eller er interressert i tredreiing. For å få rettighet til å lage nye innlegg og legge inn bilder, må man registreres av meg eller et annet medlem. På denne måten håper jeg at vi kan få samlet mange av oss som driver med tredreiing til et fellesskap til felles nytte og glede. Send en e-post til post@verktoyas.no hvis du vil registreres som medlem.

Valsepusser

Verktøy og utstyrOpprettet av Ole Smaavik ti., september 21, 2010 08:38:51

Hei!

Jeg har tenkt til å lage meg en valsepusser.

For de som ikke vet det er det en relativ enkel maskin som pusser ting flatt. Består i hovedsak at en justerbart bord og en motordrevet valse med sandpapir rundt. For bilder ser her:

http://lumberjocks.com/YorkshireStewart/blog/3640

Det jeg lurer på, er om noen vet om hvor man får kjøpt borrelås til slike valser? Sandpapir burde ikke være umulig å skaffe, da det finnes andre pussemaskiner til salgs i norge som bruker dette...

En annen løsning kan jo være å feste sandpapiret med klemmer eller tape på en valse, men jeg vil at det skal være litt enkelt å bytte papiret. Jeg tror også at om man er litt forsiktig, så kan man bruke forskjellig kornstørrelse samtidig ved bruk av borrelås.

mvh Ole

***************************

Motto: Rund ved brenner også...

  • Kommentarer(2)//forum.tredreier.no/#post79