Tredreier forum

Tredreier forum

Bli med i fellesskapet.

Dette forumet er laget for å kunne brukes av alle som driver med eller er interressert i tredreiing. For å få rettighet til å lage nye innlegg og legge inn bilder, må man registreres av meg eller et annet medlem. På denne måten håper jeg at vi kan få samlet mange av oss som driver med tredreiing til et fellesskap til felles nytte og glede. Send en e-post til post@verktoyas.no hvis du vil registreres som medlem.

Sliping av verktøy

Verktøy og utstyrOpprettet av Gøran Nordstrøm ti., januar 03, 2012 15:50:27

Hei

Jeg driver og sliper litt sjøl men det blir liksom ikke sånn veldig bra. Er det noen som kan enbefale et kurs eller om det er noen som tar på seg å slipe opp igjen jerna? Har sett det er slipejigger å få kjøpt også! Hvilken skal man evt velge?

Gøran Nordstrøm

  • Kommentarer(7)//forum.tredreier.no/#post126

Behandle treverket med kaffe!

Tredreiing genereltOpprettet av Gøran Nordstrøm lø., august 27, 2011 17:17:47

Hei

Er ny her på forumet og lurer litt på dette med å behandle treverket med kaffe. Prøvde med en kopp jeg har høgd ut av ei bjørke-knute, og finishen ble jo utrolig fin med det samme da. Får fram en mørk og gyllen struktur i treverket, jeg ble sittende å se på den koppen i 45 min. trur jeg. Utrolig vakkert :o)

Spørsmålet mitt er om noen er kjent med denne måten å behandle på og hva skal man etterbehandle det med for å beholde "gløden"? Jeg liker at koppene er så mørke som mullig! Er det andre ting jeg kan bruke (som ikke er giftig) for å få frem dette i treverket?

Gøran

  • Kommentarer(2)//forum.tredreier.no/#post113