Tredreier forum

Tredreier forum

Bli med i fellesskapet.

Dette forumet er laget for å kunne brukes av alle som driver med eller er interressert i tredreiing. For å få rettighet til å lage nye innlegg og legge inn bilder, må man registreres av meg eller et annet medlem. På denne måten håper jeg at vi kan få samlet mange av oss som driver med tredreiing til et fellesskap til felles nytte og glede. Send en e-post til post@verktoyas.no hvis du vil registreres som medlem.

Oliven tvillinger

GalleriOpprettet av Øistein Åmellem Jensen sø., mars 25, 2012 22:27:51

Endelig har jeg fått fram noe nytt.

Det et sett med Designer penn og blyant kledd i oliven fra Israel, Blyanten er til venstre og pennen er til høyre. Treslaget i skrivesettet er skråskåret, pusset til 6000 korn og overflatebehandlet med kokt linolje og lynlim i kombinasjon.

Takk for at du ser på.

  • Kommentarer(3)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.
Opprettet av Arne Sortland ma., mars 26, 2012 17:03:37

Kjempefine pennar Øistein. Er enig med John om at fin pussing og carnubavoks på feite og harde treslag, som oliventre og palisander, gir superfin overflate. Men med olje og lynlim får du sikkert ei meir motstandsikker overflate mot fuktigheit.

Opprettet av Øistein Åmellem Jensen ma., mars 26, 2012 16:55:45

Takk for tipset John ma!

Opprettet av John ma., mars 26, 2012 09:15:04

Hei alle Dere. Det var flotte penner. Et lite tips. Oliventre, palisander og andre harde treslag kan poleres opp til å bli helt blanke, bare bruke fint sandpapir og slipevoks til slutt.