Tredreier forum

Tredreier forum

Bli med i fellesskapet.

Dette forumet er laget for å kunne brukes av alle som driver med eller er interressert i tredreiing. For å få rettighet til å lage nye innlegg og legge inn bilder, må man registreres av meg eller et annet medlem. På denne måten håper jeg at vi kan få samlet mange av oss som driver med tredreiing til et fellesskap til felles nytte og glede. Send en e-post til post@verktoyas.no hvis du vil registreres som medlem.

Rimelig og smart lys ved dreiebenken

Verktøy og utstyrOpprettet av Per Helge Berrefjord ma., august 24, 2015 23:02:54
Da Ikea ikke ikke lenger har en slik lampe Rune Hjelen hadde skaffet til ukeskurset på Raulandsakademiet i sommer, ble det leting både hos Clas og Biltema. Den måtte ha fleksibel hals og skarpt lys fra en minipære. Clas hadde en variant som ingen som hadde kjøpt den ville anbefale (varte ikke lenge). Den jeg fant hos Biltema kostet så lite - 80 kroner (+ tre AA-batterier) - at det var vel verdt å prøve.


Den fleksible delen er 32 cm lang. Egentlig en slags lommelykt til bruk langt nede i motorrommet på en bil. Veldig bra til dette bruk også! Man må bare finne en passende måte å tjore den fast. Ved dreiebenken er mulighetene mange. Varenummeret er 463055.

  • Kommentarer(3)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.
Opprettet av Per Helge ma., oktober 12, 2015 10:13:53

Helt sikkert!
Men, når vi snakker kvalitet, er det så mye viktigere ting å bruke pengene på. Flott benk for eksempel!
Når sant skal sies, om Biltema-lampa, så skiftet jeg batteriene - og dermed funket den igjen. Hadde puttet litt ulike batterier i første gang, og de hadde vel litt dårlig kontakt seg imellom.
Den lampa du linker til er fin den, men har et for stort lampehus til å kunne puttes inn i små former, som var den opprinnelige tanken her.

Opprettet av Odd Erik ma., oktober 12, 2015 09:32:18

Kanskje litt kvalitet lønner seg i det lange løp: http://www.verktoyas.no/HALOGENLAMPE_BLG40_20W_BØYL_AK_752820

Opprettet av Per Helge Berrefjord ma., september 21, 2015 19:59:05

Bare å beklage. Fin lampe så lege den lyste. men det tok ikke lang tid før den begynte å fuske med av og/eller på. Vanskeligere å vanskeligere å skru til «akkurat passe tight». Nå setter jeg min lit til en nyhet i Biltema-katalogen som kom i dag. 230V 3W 120 lumen klemmelampe (46-3095) til kr. 189,-- «Kommer inn i løpet av oktober».