Tredreier forum

Tredreier forum

Bli med i fellesskapet.

Dette forumet er laget for å kunne brukes av alle som driver med eller er interressert i tredreiing. For å få rettighet til å lage nye innlegg og legge inn bilder, må man registreres av meg eller et annet medlem. På denne måten håper jeg at vi kan få samlet mange av oss som driver med tredreiing til et fellesskap til felles nytte og glede. Send en e-post til post@verktoyas.no hvis du vil registreres som medlem.

Kombijern

Verktøy og utstyrOpprettet av Arne Sortland lø., november 13, 2010 20:02:10

På Kreta, tidlegare i haust, såg eg kor enkelt Nikos Siragas bruka ein rund meisel. Heimkomen ville eg prøva eit slikt jern, men det vart ikkje at eg kjøpte noko.

Ein dag eg stod med eit dreiejern i handa kom eg på uttrykket ”Alt har ein ende men pølsa har to” og tenkte då på at det ikkje berre er pølsa som har to endar. Det har eit dreiejern utan skaft også. For ei tid sidan kjøpte eg nokre skaftholkar ifrå USA, som eg hadde laga skaft på, og plutseleg kom tanken om å slipa skaftenden av bolleskulpen om til ein meisel. Som tenkt så gjort og jammen så funka det også.

  • Kommentarer(4)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.
Opprettet av John sø., november 14, 2010 10:21:32

Det er en god egenskap å kunne tenke utradisjonelt.

Opprettet av Atle Walvåg lø., november 13, 2010 22:58:51

Du er en luring Arnesmiley

Opprettet av Arne Sortland lø., november 13, 2010 21:59:18

Du kjem til å bli kjempefornøgd Hans

Opprettet av H.Holmen lø., november 13, 2010 21:24:15

Kjøpte to runde meisler når jeg var i Axminster på tredreieseminar for fjorten dager siden. Har ikke fått prøvd de skikkelig enda, men Stuart King brukte de på seminaret og de så ut til å fungere bra.